• http://www.elekta-c.hr/Repository/Banners/banner-xl-01.jpg
  • http://www.elekta-c.hr/Repository/Banners/video-audio-parlafoni-banner-032015.jpg

O nama

ELEKTA-C osnovana je 1993. godine.

Naše poslovanje temelji se na dvije osnovne djelatnosti:

  • veleprodaji
  • projektiranju i izvođenju elektroinstalacija (uključujući sustave 'pametnih kuća', rasvjetu i audio i video parlafonske instalacije).

Proizvodi koje nudimo visoke su kvalitete, a asortiman pokriva sve što je potrebno za elektroinstalaciju u zgradama/kućama/stanovima, hotelima i poslovnim prostorima.

Sa svim našim kupcima i dobavljačima težimo uspostaviti partnerski odnos karakteriziran uzajamnim povjerenjem.

U prodajnim jedinicama u Splitu, Šibeniku i Supetru nudimo kompletan program iz naše veleprodaje, te širok izbor komercijalne dekorativne i tehničke rasvjete (fluorescentne, halogene i klasične), svih vrsta izvora svjetlosti, prigušnica i transformatora, po vrlo povoljnim cijenama, uz mogućnost odgode plaćanja.

Vizija

Težimo biti vodeća tvrtka u području elektro-instalacijskog materijala, parlafonskih sustava i rasvjetnih tijela u regiji, partner koji sluša, pomaže, savjetuje, prepoznatljiv po kvaliteti proizvoda i usluga.

Misija

Kontinuirani rast temeljen na usvajanju novih znanja i tehnologija uz stalnu težnju da budemo mjesto na kojem uz pomoć kvalitetnih i stručnih zaposlenika naši klijenti mogu pronaći sve što im je potrebno za primjerenu i kvalitetnu elektro-instalaciju.

Politika kvalitete

Koristeći tradiciju i najbolja iskustva svog dosadašnjeg rada i razvoja, poduzeće ELEKTA-C se opredijelilo za način djelovanja na tržištu prema kojem će biti prepoznato kao organizacija koja svojim kupcima nudi profesionalnu uslugu i provjerenu kvalitetu proizvoda.

Osposobljeni i motivirani zaposlenici svojim profesionalnim radom doprinose stvaranju povjerenja u kontaktu s poslovnim partnerima i krajnjim kupcima.

Kao pomoć u ostvarenju naših opredjeljenja primjenjujemo sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001/2008.

Ocjenu uspješnosti našeg rada daju naši kupci i dobavljači, pa stoga svako njihovo kritičko a dobronamjerno mišljenje i sugestiju primamo i predstavlja nam osnovu za stalno poboljšanje naše kvalitete.

Na taj način želimo da ELEKTA-C ostane uspješno poduzeće s profitabilnom realizacijom, na zadovoljstvo naših poslovnih partnera, vlasnika, zaposlenika i šire društvene zajednice.

Ova načela ugrađena su u sve radnje i postupke poduzeća.

B-RED komplet audio i video parlafona Kontakt informacije

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.