EIKON EXÉ

Stil oblikovanja ove linije je čist i s tankim profilima koji naglašavaju dizajn. Kvadratni kutovi i stroge linije daju život ovoj liniji koja se savršeno integrira u svako okruženje.

EIKON EXÉ

Eikon Exé - čista esencija​

Stil oblikovanja ove linije je čist i s tankim profilima koji naglašavaju dizajn. Kvadratni kutovi i stroge linije daju život ovoj liniji koja se savršeno integrira u svako okruženje. Kao rezultat dugotrajnog i pažljivog odabira, serija nudi 7 različitih materijala u 27 različitih visokokvalitetnih završnih obrada koje svaki put stvaraju originalni I drugačiji izgled. 

Staklo

Prozirne folije i svjetlosne igre s jedinstvenim detaljima koji se pojavljuju diskretno. Njihova stražnja, obojena površina i polirani rubovi dostupni su u tri dizajna: klasična privlačnost mliječno bijele Milky White, toplina bijele konoplje Hemp White, bezvremenska elegancija satenske Satin Black.

Koža

Prirodan i živ materijal, mekan i sofisticiran i jedinstven zbog svojih malih nedostataka. Koža se ističe  svojom taktilnom privlačnošću. Dostupne su tri boje: Savannah sa svojim prirodnim izgledom, više mat i baršunasta Steppe te fino zrnati i sofisticirani Black Forest.

Zrcalno staklo
Ovo rješenje daje svjetlinu i dubinu koje su s refleksijama i igrama svjetla u prekrasnoj interakciji s interijerom. Reflektirajuće površine su naglašene poliranim rubnim postupkom brušenja. Naglašena  tehnologija za završnu obradu Ice Silver, nijansa završnog sjaja za Glossy Bronze, a topli ton i satenska završna obrada za Opal Brown.

Drvo
Prirodni materijal koji prenosi osjećaj topline i vitalnosti. Mogu se odabrati tri različite završne obrade od prirodnog drva. Svjetlija nijansa hrasta, tople nijanse američkog oraha i tipična pjegavost eukaliptusa.

Van poviše navedenih materijala, serija nudi i završne obrade ekskluzivnih i brušenih metala te teksture mramora.

EIKON CHROME
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2021. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.