NEVE UP. Dizajnirano za vas!

Neve Up sadrži iste okvire i mehanizme za montiranje, ali s obnovljenim stilom kako bi išli u korak s trendovima. Uvođenje novih završnih obloga - od sjajne, do satenske, omogućuje nove kombinacije koje će zadovoljiti najraznovrsnije ukuse.

 

 
Serija Neve evoluira u Neve Up. Neve Up sadrži iste okvire i mehanizme za montiranje, ali s obnovljenim stilom kako bi išli u  korak s trendovima. Uvođenje novih završnih obloga - od sjajne, do satenske, omogućuje nove kombinacije koje će zadovoljiti najraznovrsnije ukuse.  Pored tradicionalne bijele boje, kontrole i utičnice sada su dostupne i u mat crnoj verziji.   
 
Neve Up je redizajniran tako da se uklapa bez obzira na kontekst: široka i svestrana paleta uređaja  sukladna je glavnim međunarodnim standardima kako bi ponudila univerzalna rješenja s novim  pokrovnim pločama koje, zahvaljujući samom montažnom okviru, mogu zamijeniti dosadašnje Neve pokrovne ploče.
 

Neve Up je pametan.

Neve Up je pametan Jednosmjerne sklopke, pokrovne ploče i okviri za montažu stvaraju sveobuhvatan sustav koji  pruža više mogućnosti za stvaranje ili ažuriranje vašeg idealnog ožičenja na svestran,  modularan i pametan način. Neve Up je u stvari sada također pametan! Jednostavno zamijenite tradicionalne jednosmjerne sklopke u postojećem sustavu s Vimar-ovim  novim digitalnim uređajima, a zatim ih napajajte: dvosmjerne sklopke, aktuatori za rolete i  zavjese, kontrola temperature, aktuatori za utičnice povezane s Bluetooth® bežičnom  tehnologijom i Zigbee® .  View Wireless sustav idealno je rješenje za renoviranje ili pojačanje funkcija postojećeg sustava,  a također je korisno sredstvo podrške starijim osobama i osobama s ograničenom pokretljivošću.

 

 
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2021. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.