Ulazne ploče

ULAZNE PLOČE MTM

MTM ima izuzetno opsežno modularno područje: opremljen je modulima koji djeluju na 5 različitih sustava i koji omogućuju obavljanje brojnih funkcija.

Osnovni dizajn čini vanjsku jedinicu atraktivnom na svim površinama i ujedno je funkcionalna u svakodnevnoj uporabi. Aluminijska satenska završna obrada osigurava svjetlinu i dugo trajanje, a usredotočenost na detalje omogućila je male dorade kao što su eliminacija rupe zvučnika i dual boje pozadinskog osvjetljenja tipki.

  • Raspon modularnih ulaznih panela
Parlafoni - ulazne ploče MTM

ULAZNE PLOČE MTM VR

Čvrsti i elegantni materijali snažne su točke MTM VR serije, modularne ulazne ploče koja se ističe.

Iste razine performansi i elektroničkih modula kao u MTM "sestrinskoj" verziji, ali dodatno sadrže materijal zaštićen od vandalizma: Zamak okviri i poklopci, sigurnosni gumbi i sigurnosni vijci osiguravaju vrlo visok stupanj - IK09 - zaštite od udara.

  • Modularni panel za ulazak sa zaštitom od vandalizma
Parlafoni - ulazne ploče MTM VR

ULAZNE PLOČE THANGRAM

Tražite osobnost, eleganciju i fleksibilnost? Thangram je ulazna ploča za vas.

Ova polu modularna serija omogućuje vam prilagođavanje funkcionalnih i estetskih dijelova. Pruža i tipkovna i digitalna rješenja, uključujući i digitalnu verziju s ugrađenom kontrolom pristupa.

  • Polu-modularni monolitni panel
Parlafoni - ulazne ploče Thangram

ULAZNE PLOČE LITHOS

Lithos je naš ulazni panel za male stambene zgrade.

Lithos predstavlja mnoštvo tehnologije s brušenim nehrđajućim čeličnim AISI 316L završetkom. Proširivo i do 4 poziva. Njegova nevjerojatna jednostavnost i elegancija poboljšavaju njegovu čvrstinu; s IP54 zaštitnom ocjenom. Objektiv "širokih očiju" daje izvrsne performanse, a dolazi s signalnim mikroprocesorom, pružajući širokokutni otvor i zum. Spreman za ugradnju u zid, jednostavno dodajte 2 pribora kako biste ga ugradili.

  • Monolitni ulazni panel s tipkama, proširivim na 4 poziva
Parlafoni - ulazne ploče Lithos

ULAZNE PLOČE DIGITHA

Da li sigurnost i stil računaju na vas? Digitha je ulazni panel s elegantnim dizajnom koji vam daje sigurnost od vandalizma.

Digitha se ističe po prednjoj ploči od nehrđajućeg čelika s dvostrukom kontrastom, grafičkim LCD zaslonom, alfanumeričkim tipkovnicama s dodirnim tipkama i ugrađenim čitačem blizinskih ključeva. Instalacija i programiranje je lako zahvaljujući funkciji "brzi start" koja vas na zaslonu vodi kroz sve faze instalacije. Digitha je također dostupna s posebno električnim poliranim finišem za bolju otpornost na vremenske uvjete ili u verziji bez čitača kartica za blizinu. Digitha se može postaviti ugradno ili na zid, pogodna je za velike sustave temeljene na XIP-u.

  • Digitalni monolitni ulazni panel
Parlafoni - ulazne ploče Digitha
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2021. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.