PLANA

jednostavnost kao stil života

Vimar Plana odlikuje se jednostavanošću i suštinskim dizajnom. Meke, esencijalne linije lako se uklapaju u različite interijere. Idealno rješenje za stambene i poslovne prostore.

Plana je jednostavna za instaliranje: racionalna, neposredna i intiutivna. odgovara na svaki instalacijski i estetski zahtjev brojnim tipovima komandi: nagibnim,domotičkim i komandama s infracrvenim zrakama, radiofrekvencijskim i komandama osjetljivim na dodir. Sve njih odlikuje tehnološka preciznost za koju jamči Vimar.

PLANA ZNAČAJKE

Minimalistička estetika

Dizajn Plana ističe se geometrijom koja je jasna u kutovima i delikatna u dimenzijama. Rješenja Vimar Plana programa odlikuju se naglašenom ravnotežom oblika, idealnom za ljubitelje minimalističke estetike. Komande su dostupne u bijeloj ili srebrnoj boji, te omogućavaju maksimalnu slobodu uparivanja s pokrovnim maskama uklapajući se do savršenstva u svaki stil stanovanja.

Naglasak na udobnosti

Kroz Plana program osmišljena je kompletna paleta proizvoda za poboljšanje kućne udobnosti

  • vremenski termostati
  • automatski IR prekidači
  • domotika

Elektroničke i domotičke komande

Osim tradicionalnim elektromehaničkim komandama, Plana raspolaže uređajima opremljenima naprednim tehnologijama, kao što su domotičke komande koje se mogu integrirati u

sustav kućne automatizacije ili automatizacije zgrada radi reguliranja svjetala, roleta, radi upravljanja električnim opterećenjima ili za upravljanje scenarijima i događajima ili kao što su radiofrekvencijske komande kojima ne trebaju električno napajanje ili baterije.

Prekidači i priključnice PLANA
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2021. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.