PLANA

jednostavnost kao stil života

Vimar Plana odlikuje se jednostavnošću i suštinskim dizajnom. Meke, esencijalne linije lako se uklapaju u različite interijere. Idealno je rješenje za stambene i poslovne prostore.

Plana je jednostavna za instaliranje: racionalna, neposredna i intuitivna. Odgovara na svaki instalacijski i estetski zahtjev brojnim tipovima naredbi: nagibnim, te naredbama s infracrvenim zrakama, radiofrekvencijskim i naredbama osjetljivim na dodir. Sve njih odlikuje tehnološka preciznost za koju jamči Vimar.

PLANA ZNAČAJKE

Minimalistička estetika

Dizajn linije Plana ističe se geometrijom koja je lagano zaobljena u kutovima i jasna u dimenzijama. Rješenja  Vimar Plana programa odlikuju se naglašenom ravnotežom oblika, idealnom za ljubitelje minimalističke estetike. Tipke su dostupne u bijeloj ili srebrnoj boji, te omogućavaju maksimalnu slobodu kombiniranja s pokrovnim pločama uklapajući se do savršenstva u svaki stil interijera.

Naglasak na udobnosti

Kroz Plana program osmišljena je kompletna paleta proizvoda za poboljšanje kućne udobnosti;

  • vremenski termostati
  • automatski IR prekidači
  • domotika (kućna automatika)
  • elektroničke i domotičke (kućna automatika) komande

Elektroničke i domotičke komande

Osim tradicionalnim elektromehaničkim naredbama, Plana raspolaže uređajima opremljenima naprednim tehnologijama, kao što su domotičke naredbe koje se mogu integrirati u sustav kućne automatike ili automatike zgrada radi reguliranja svjetala, roleta, radi upravljanja električnim opterećenjima ili za upravljanje scenarijima i događajima  kao što su radiofrekvencijske naredbe kojima ne trebaju električno napajanje ili baterije.

 

Prekidači i priključnice PLANA
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2021. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.