NEVE

Talijanski dizajn - međunarodni standardi

Neve program donovi još veću funkcionalnost, modularnost i šarolikost: Neve je upotpunjen, no bez kompromisa što se tiče standarda vrijednosti, dizajna i kvalitete koji karakteriziraju svaki proizvod Vimar. Proizvod s talijanskim dizajnom, međunarodnim standardima i međunarodnom modularnošću.

Vimar Neve odlikuje se ergonomičnim, prstima prilagodljivim tipkama; tankim i dinamičnim maskama. Neve je talijanski dizajn bez premca, dizajniran za cijeli svijet, sa standardima i modularnošću koja olakšava instalaciju u svakoj situaciji.

NEVE ZNAČAJKE

Konkurentna kvaliteta

Vrijednost Vimarovih proizvoda je neosporna, ali novost je cijena programa NEVE.Dizajniranu za svjetsko tržište, Vimar nudi kvalitetu svjetskog imena dostupnu svima.

Naglasak na sigurnosti

Sigurnost je važna, posebno za našu djecu. Neve vas u tom pogledu čini potpuno bezbrižnima i sigurnima, a sigurna djeca čine roditelje sretnima. Zahvaljujući funkciji NEVE SICURY, specijalni unutarnji zatvarač sprječava slučajne kontakte sa izvorom napajanja.

Pravi izbor za vaš dom i posao

NEVE također ima rješenja za telefon, fax i internet; proizvodi vrhunske kvalitete prijema osiguravaju da vaš dom i ured posjeduju najbolju (kvalitetom i izgledom) opremu na tržištu.

Prekidači i priključnice NEVE
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2021. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.