RASVJETA

Ako ste svom domu htjeli dodati posebnu atmosferu, krenite od rasvjete. Najočitiju promjenu u izgledu vašeg interijera omogućit će upravo pravilno i stručno postavljeni izvori svjetlosti koji će pokazati sve prednosti i sakriti sve mane prostora.

Sve eventualne nedostatke prirodnog svjetla danas je moguće kompenzirati električnom strujom i raznim oblicima žarulja i lampi koje na vrlo specifične načine mogu utjecati na izgled vašeg doma. Bilo da se radi o običnim žaruljama, plafonima, lusterima, zidnim lampama ili halogenkama, Vaš životni prostor uvelike ovisi o načinu na koji ste iskoristili navedene izvore svjetlosti.

 

VANJSKA RASVJETA

Stvorite osjećaj dobrodošlice

Vrtna rasvjeta vrlo je važan vrtni element - pravilnim odabirom vrste osvjetljenja i najprikladnijih rasvjetnih tijela u vrt unosimo posebnu dimenziju noću.

Možemo istaknuti pojedine atraktivne biljke, vrtne klupe, skulpture, posebice vodene elemente, te tako i običan mali vrt pretvoriti u zanimljivo i udobno mjesto - bilo za ljetni večernji boravak ili pak zimski poslijepodnevni ili večernji pogled na pažljivo osvijetljen vrt.

Vanjska rasvjeta nije namjenjena samo onima koji imaju vrt. Ugradnjom vanjske rasvjete na terase, balkone i okućnice ne stvorate samo ugodnu atmosferu, nego prije svega osvijetljavate njihovu okolicu i povećavate sigurnost.

VANJSKA RASVJETA

RASVJETA INTERIJERA

Estetika I funkcionalnost

Svaki interijer pored funkcionalnosti mora zadovoljavati i određene estetske norme. Ljudima treba biti ugodno, a ovisno o namjeni interijera prilagođavaju se boje, osvjetljenje, raspored namještaja.

U uspješno uređenim interijerima ljudi rado borave, postižu maksimalne radne učinke i jednostavno se dobro osjećaju.

Ugradnjom odgovarajućih svjetiljki znatno ćemo dobiti i na uštedi i sigurnosti u prostorijama u kojima svakodnevno boravimo.

U većini zapadno europskih zemalja postoje standardizirane oznake koje nose proizvodi koji udovoljavaju određenim sigurnosnim i tehničkim zahtjevima i standardima (ENEC = European Norms Electrical Certification).

RASVJETA INTERIJERA

ŽARULJE

Posjetite naše poslovnice i naš stručni tim će vam pomoći u odabiru pravog izvora svjetla.

U asortimanu imamo bogatu ponudu različitih tipova žarulja od led žarulja do bispina različitog tipa.

Ponosimo se širokom lepezom dobavljača (Osram, Philips, General Electric, Luxram, ...).

Ukoliko vam treba specijalni izvor svijetla rado ćemo prihvatiti izazov i naći za vas točno ono što vam treba u vrlo kratkom roku.

Žarulje
 
 
 
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2021. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.