Obilježena 25. obljetnica tvrtke Elekta-C

Splitska tvrtka Elekta-C ovih dana obilježava 25. godišnjicu osnutka.

Povijest ove tvrtke počela se pisati daleke 1993. godine, a pokrenula ju je i sve ove godine vodi Mira Hajdić, koja se odlučila okušati u djelatnosti koju su mnogi percipirali kao tipično 'mušku – prodaji elektroinstalacijskog materijala. Poduzetnica u Hrvatskoj možda nema mnogo, ali ELEKTA-C je dokaz da one koje postoje vode stabilne i uspješne tvrtke. Ova splitska poduzetnica je u početku bila jedini zaposlenik, ali je zahvaljujući dobro osmišljenom asortimanu roba i visokoj kvaliteti usluge stavila na noge poduzeće koje se kontinuirano razvija i raste, pa danas u njemu radi 19 zaposlenika.

Poduzeće se razvijalo i širilo u nekoliko faza, uvodeći u svoj prodajni asortiman nove grupe proizvoda i povećavajući broj zaposlenih. 1995. godine društvo otvara Salon rasvjete OBOJENA SVJETLOST, maloprodaju koja je godinama bila nezaobilazno mjesto svima iz Splita i njegove šire okolice koji su htjeli kupiti neko rasvjetno tijelo. Danas Elekta-C uspješno posluje na 4 lokacije: dvije u Splitu, Supetru i Šibeniku, a poslovanje poduzeća se temelji na dvije osnovne djelatnosti: veleprodaji elektromaterijala i rasvjete, te projektiranju i izvođenju elektroinstalacija (uključujući sustave 'pametnih kuća', rasvjetu i audio i video parlafonske instalacije). Asortiman proizvoda pokriva sve što je potrebno za elektroinstalaciju u zgradama/kućama/stanovima, hotelima i poslovnim prostorima. Posebno je poznata po visokoj kvaliteti nuđenih proizvoda, a naročito prekidača i utičnica, od kojih se ističu oni poznatog talijanskog proizvođača VIMAR. Kontinuiranim uspostavljanjem sustava kvalitete i povjerenja, Elekta-C je privukala lojalne kupce te postala mjesto na kojem ćete, uz traženi proizvod, dobiti i poneki savjet i obavezni osmijeh. Posvećenost svojim kupcima rezultirala je kontinuiranim rastom društva u ovih 25 godina postojanja na hrvatskom tržištu.

Povodom ove važne obljetnice održan je rođendanski party na kojem su prisustvovali brojni ugledni hrvatski poduzetnici, vjerni kupci i prijatelji ELEKTE-C. Više od dvjesto uzvanika uživalo je u koktel večeri i plesu uz taktove popularnog splitskog Bravo banda, a dano je i obećanje: vidimo se ponovo na tridesetom rođendanu!

Splitska tvrtka Elekta-C slavi četvrt stoljeća: Mira Hajdić je pokrenula firmu 1993. i vodi je svih 25 godina!

VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi
VIMAR bpt Malpro Pawbol DeltaLight Artemide Foscarini Ares Aldo Bernardi

© Elekta C 2020. Sva prava pridržana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.